Wie zijn de Lions?

De Lions Bolsward is een vereniging die zich inzet voor de directe gemeenschap. Door de inzet voor activiteiten en evenementen worden goede doelen gesteund. Naast de lokale activiteiten zetten de Lions zich in voor regionale evenementen, zoals de Special Olympics.

Deze groep ondernemende mannen en vrouwen vinden het ook verrijkend om elkaar te ontmoeten. Daarvoor komen ze op de eerste en derde donderdag van de maand bij elkaar in Hotel Restaurant De Wijnberg (Marktplein 5, 8701 KG te Bolsward). Regelmatig worden er bijzondere avonden georganiseerd, zoals de jaarlijkse Charternight in oktober, gastsprekers en en ook het bezoeken van bedrijven en bijzondere gelegenheden in de regio.

Het bestuur van Lions Bolsward e.o.

President: Barbara van Graafeiland
Vorige President: Leo ter Beke
Secretaris: Harry Lunter en Eddy Brandsma
Penningmeester: Sytse Grunstra

Lions Bolsward stamt uit 1973, met destijds als sponsorclub de Lions Sneek. Zij heeft een Jumelage (stedenband) met LC St. Truiden (Belgiƫ)

Goede doelen

De goede doelen die op deze website worden vermeld staan bij de Lions centraal. Heeft u een activiteit om daarmee geld te werven voor een goed doel, laat het ons weten. U kunt een mail sturen naar onderstaand e-mailadres waarna wij met u contact gaan opnemen.

Contact: E-mail: pr@lionsbolsward.nl

Lions Internationaal

De Lions is een organisatie met miljoenen leden wereldwijd. Ook in Nederland heeft vrijwel iedere regio een eigen Lionsclub. Meer informatie over Lions Nederland: www.lions.nl